My little Tinggy

Friday, July 16, 2010

Hidup ku sebagai seorang mahasiswa telah bermula untuk terakhir KALI NYA...






Salam, ...wah gempaknya gambar di atas tu...huhu...setelah balik dari bandung aku terus balik ke tempat praktikal aku untuk menghabiskan sesi praktikal yang terkahir kalinya d ILP Nibong Tebal. Setelah itu, aku terus kembali ke tempat yang aku rindui juga selain kampung aku (hehe) iaitu UiTM Shah Alam.


Apa yang merisaukan sekarang ini adalah Final Project yang akan datang ni, Banyak gila kerja, dengan company x cari lagi, dengan thesis dengan subjek2 lain, semua blegar2 d dalam otak ku ini..haha..tapi apa pun semua ini cabaran kan, bukan la student kalau tidak berpayah2an, kan3..hoho..


Walau pun agak stress n sakit kepala, tapi bisa d hadapi dengan tenang n sabar, walaupun muka nampak takut jer....


Apa2 pun sem ni adalah sem terakhir aku d UiTM. InsyaAllah akan di manfaatkan sebaik mungkin supaya segala ilmu n kenangan di akhir2 pembelajaran di sini dapat di gunakan dan d kenangkan d masa akan datang....Ilmu asas hidup...haha..

Orite, sampai d sini dlu untuk pos kali ini, wlupun byk yg merepek, tp itu yg ku rasa sekarang ini. terima kasih kepada yang membaca..ok...

2 comments:

Peter parker said...

How can trace my transactions in Gdax account?
Are you a Gdax user? If you are searching to know about the substantial methods associated with the way of tracing the transactions in Gdax account then you may immediately call Gdax expert’s team. To handle all such situations in hassle-free manner, you can reach the doors of professionals who are available 24/7 and can be reached by dialing Gdax Support Number +1-800-665-6722. The professionals are there to assist you anytime as per your need and requirement.
For more info: https://www.cryptophonesupport.com/wallet/gdax/

btcexchange said...

Binance getting insufficient funds message|Binance number
Sometimes Binance users have to encounter the issues due to getting message for insufficient funds. This might persist and finally creates a big blunder for the all users. If you are also facing the same kind of situation constantly, then call our Binance customer support number. You may call our customer experts support team anytime according to your requisite. Issues are quite a common thing that is bound to happen but it may quickly be resolved taking the help of qualified techies professionals. Feel free to call them as per your convenience. They also deliver utmost assistance if ask by the Binance exchange users.
Website: https://www.cryptowalletsupport.com/binance-support-number/

Post a Comment

MUSIC PLAYER