My little Tinggy

Friday, July 16, 2010

Hidup ku sebagai seorang mahasiswa telah bermula untuk terakhir KALI NYA...






Salam, ...wah gempaknya gambar di atas tu...huhu...setelah balik dari bandung aku terus balik ke tempat praktikal aku untuk menghabiskan sesi praktikal yang terkahir kalinya d ILP Nibong Tebal. Setelah itu, aku terus kembali ke tempat yang aku rindui juga selain kampung aku (hehe) iaitu UiTM Shah Alam.


Apa yang merisaukan sekarang ini adalah Final Project yang akan datang ni, Banyak gila kerja, dengan company x cari lagi, dengan thesis dengan subjek2 lain, semua blegar2 d dalam otak ku ini..haha..tapi apa pun semua ini cabaran kan, bukan la student kalau tidak berpayah2an, kan3..hoho..


Walau pun agak stress n sakit kepala, tapi bisa d hadapi dengan tenang n sabar, walaupun muka nampak takut jer....


Apa2 pun sem ni adalah sem terakhir aku d UiTM. InsyaAllah akan di manfaatkan sebaik mungkin supaya segala ilmu n kenangan di akhir2 pembelajaran di sini dapat di gunakan dan d kenangkan d masa akan datang....Ilmu asas hidup...haha..

Orite, sampai d sini dlu untuk pos kali ini, wlupun byk yg merepek, tp itu yg ku rasa sekarang ini. terima kasih kepada yang membaca..ok...

0 comments:

Post a Comment

MUSIC PLAYER